Cerca al bloc

24 de setembre del 2021

Presentació del volum 19-20 de Domenechiana

Portada de Domenechiana, vol. 19-20
(cliqueu per a veure-la més gran)
El proper dimecres 29 de setembre a les 11:00, el Centre d’Estudis Lluís Domènech i Montaner (CEDIM), de Canet de Mar, presentarà el volum 19-20 de la seva revista Domenechiana, on ha col·laborat la Pilar Salmerón, autora d'aquest bloc. La presentació es realitzarà al Recinte Modernista de Sant Pau, un espai que coneixem bé.

L'acte comptarà amb la intervenció dels autors dels articles. Pilar Salmerón ens parlarà de les obres de Pau Gargallo a Sant Pau; Joaquim Graupera tractarà d'una excursió científica de Domènech a Sant Benet de Bages; Carme Riu ens n'exposarà el pensament nacionalista dins l'Ateneu Barcelonès; Carles Sàiz presentarà l'edifici que projectà per a les Institucions Provincials d’Ensenyament de la Diputació de Barcelona; Antonio Sama parlarà sobre el bronze funerari de la capella-panteó de Comillas; i Clàudia Sanmartí tractarà dels dissenys de les voltes de ferro.

L'acte acadèmic es clourà amb una visita comentada a càrrec de Pilar Salmerón, que repassarà tota l'escultura de Pau Gargallo al Recinte Modernista.

L'accés a la presentació i a la visita són gratuïts, però cal fer la reserva prèvia. Aquí sota en teniu els detalls per a apuntar-vos-hi. Us hi esperem!

(cliqueu)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...