Cerca al bloc

20 de setembre del 2019

Presentació del volum 15 de Domenechiana

Portada de Domenechiana, vol. 15
(cliqueu per a veure-la més gran)
El proper dijous 26 de setembre a les 18:30, el Centre d’Estudis Lluís Domènech i Montaner (CEDIM), de Canet de Mar, presentarà el volum 15 de la seva revista Domenechiana, en la qual ha col·laborat un dels autors d'aquest bloc. La presentació es realitzarà al Castell dels Tres Dragons, edifici de Domènech i Montaner situat al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

L'acte comptarà amb la intervenció dels autors dels articles. Rossend Casanova ens parlarà del taller que Domènech i Montaner va crear al Castell dels Tres Dragons; Carles Sàiz tractarà de la simbologia del sol en les obres de l'arquitecte; un dels autors d'aquest bloc, Miquel Terreu, presentarà el procés de catalogació i digitalització dels plànols de la construcció de l'Hospital de Sant Pau; Xavier Mas ens exposarà la figura de Domènech a través del que s'ha transmès a la seva família; Maria Manadé parlarà sobre la forma, la funció, l'estètica i el símbol del ferro en la seva obra arquitectònica; Gemma Martí tractarà dels dissenys de ceràmica aplicada; Sergi Alcalde ens presentarà la cripta del Castell de Santa Florentina; i Benet Guitart ens exposarà la necrològica de Domènech i Montaner publicada a la revista Arquitectura Española.

Després de l'acte de presentació, s'oferirà una visita comentada per aquest emblemàtic edifici, que Domènech projectà com a cafè-restaurant de l'Exposició Universal del 1888. Aquí sota teniu més informació per a apuntar-vos-hi. Us hi esperem!

(cliqueu)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...